Zveme Vás na zajímavé akce v našem šachovém e-shopu. Udělejte si na úvod školního roku radost výhodným a užitečným šachovým nákupem :-)


Všechny uvedené akce můžete kombinovat i s tradičními množstevními slevami:


  • od 1000 Kč poštovné zdarma
  • od 2000 Kč 10% sleva
  • od 3000 Kč 20% sleva


Akční nabídky za výhodnou cenu:


Sbírka šachových úloh - Velké množství procvičovacích příkladů pro oficiální metodiku šachové výuky Šachového svazu ČR.


Plán v šachové partii - Učebnice strategie pro středně pokročilé hráče z autorské dílny mezinárodního mistra Richarda Biolka.


Učebnice šachu - Naše dlouhodobě nejprodávanější knížka! Třetí mistr světa Capablanca vysvětluje pravidla šachu. Užitečné i jako inspirace pro moderní trenéry.


Nottingham 1936 - Slavná turnajová kniha Alexandra Aljechina. Skvělá pro nasátí atmosféry šachových klasiků 30. let i pro studium strategie.


Velký DGT Box s hodinami - Vše pro šachovou hru v jednom balení - šachovnice, kvalitní figurky a elektronické šachové hodiny (VYPRODÁNO).


Tipy na další užitečné nákupy:


Šachová cvičebnice 1. díl - Úvodní díl sedmidílné série šachových cvičebnic, které jsou oficiální metodikou ŠSČR a projektu Šachy do škol. Barevné a bohatě ilustrované.


Tři části šachové partie - Cvičebnice se výkladem i množstvím procvičování. Pro mírně pokročilého hráče obsahuje základy zahájení, taktiky (na úrovni matů 2. tahem), strategie i koncovek.


Šachové miniaturky - Sbírka krátkých a poučných partií, zaměřených na odhalení typických chyb v zahájení a jejich potrestání. Skvělá kniha začátek práce s šachovou literaturou.


V našem e-shopu můžete platit převodem / online kartou, můžete si vybrat ze dvou způsobů doručení Česká pošta / Zásilkovna.


Těšíme se na Váš nákup v E-shopu My-Chess.