Zveme Vás na zajímavé akce v našem šachovém e-shopu. Nakupte výhodně šachové knihy, cvičebnice či šachové soupravy a zároveň svým nákupem podpořte naše šachové projekty :-)


Všechny uvedené akce můžete kombinovat i s tradičními množstevními slevami:


  • od 1000 Kč poštovné zdarma
  • od 2000 Kč 10% sleva
  • od 3000 Kč 20% sleva


Akční nabídky za výhodnou cenu:


Aljechinovy nejlepší partie - Zvýhodněná sada pěti Aljechinových knih, ve které najdete jeho nejlepší partie s vlastními Aljechinovými komentáři. V mimořádné předvánoční akci s 50% slevou!


Jak poráželi Capablancu - Kompletní sbírka všech 36 prohraných partií kubánského šachového génia J.R.Capablancy. Jak se tyto porážky rodily? Co bylo potřeba k dosažení vítězství nad ním?


Šachová cvičebnice, 3. díl - Barevná cvičebnice se spoustou veselých obrázků a velkým množstvím procvičování, která patří k doporučeným materiálům projektu Šachy do škol.


Koncovky - základní kurz - Tato učebnice základních pěšcových i figurových koncovek je základním učebním materiálem pro výuku končících her. Neměla by chybět v žádné knihovničce!


Srbská klubovka - Velmi pěkná šachová souprava s kvalitně zpracovanými dřevěnými figurami. Vhodná pro domácí trénink i pro turnajovou hru.


Malé představení šachových kouzel - Cvičebnice a učebnice v jednom, určená pro úplné začátečníky. Ideální začátek pro první šachové krůčky!


Sbírka šachových úloh - Velké množství procvičovacích příkladů, které doplňuje oficiální metodiku šachové výuky Šachového svazu ČR.


Tipy na další užitečné nákupy:


Zdravý rozum v šachu - Soubor dvanácti přednášek druhého mistra světa v šachu Emanuela Laskera. Zamýšlí se v nich nad základy zahájení, metodami obrany i útoku a nakonec i koncovek.


Zavřené hry I - Sbírka komentovaných partií na anglickou hru, Rétiho, dámské gambity a další. Dlouho nebyla skladem a nyní je zpátky v naší nabídce.


Malý DGT Box - Kvalitní plastové figury a skládací šachovnice, určená pro rekreační šachové partie i trénink. Lehká, praktická a dodávaná v pevném boxu.


Šachové miniaturky - Sbírka krátkých a poučných partií, zaměřených na odhalení typických chyb v zahájení a jejich potrestání. Skvělá kniha začátek práce s šachovou literaturou.


V našem e-shopu můžete platit převodem / online kartou, můžete si vybrat ze dvou způsobů doručení Česká pošta / Zásilkovna.


Těšíme se na Váš nákup v E-shopu My-Chess.