Zveme Vás na zajímavé akce v našem šachovém e-shopu. Nakupte výhodně šachové knihy, cvičebnice či šachové soupravy a zároveň svým nákupem podpořte naše šachové projekty :-)


Výhodné akce na jednotlivé knihy můžete kombinovat i s tradičními množstevními slevami:


  • od 1000 Kč poštovné zdarma
  • od 2000 Kč 10% sleva
  • od 3000 Kč 20% sleva


Akční nabídky za výhodnou cenu:


Aljechinovy nejlepší partie - Zvýhodněná sada pěti Aljechinových knih, ve které najdete jeho nejlepší partie s vlastními Aljechinovými komentáři. V mimořádné předvánoční akci s 50% slevou!


Nottingham 1936 - Turnajová kniha Alexandra Aljechina o jednom z nejslavnějších turnajů šachové historie obsahuje všech 105 partií s autorovými komentáři.


Můj zápas s Capablancou, Zápas Lasker-Schlechter - Lasker popisuje svůj zápas s Capablancou i události, které mu předcházely. Druhá část knihy je věnována zápasu Lasker - Schlechter, který velmi pečlivě komentuje Capablanca.


Paul Morphy, 1. část - Komentované partie slavného amerického šachisty z období 1849-1858. Autorem je maďarský velmistr Géza Maróczy.


Malé představení šachových kouzel - Cvičebnice a učebnice v jednom, určená pro úplné začátečníky. Ideální začátek pro první šachové krůčky!


Šachová cvičebnice, 4. díl - Barevná cvičebnice se spoustou veselých obrázků a velkým množstvím procvičování, která patří k doporučeným materiálům projektu Šachy do škol.


Šachové ponožky - Pěkné ponožky s šachovými motivy (figurky, zápis tahů, šachovnice) potěší každého šachového nadšence. K dostání ve třech velikostech.


Šachy Olympic - Olympijská dřevěná šachová sada ruční výroby. Design vychází z klasické šachové sady Staunton. Figurky je možné uschovat do zavíracího pouzdra uvnitř šachovnice.


Kromě toho máme ve výhodné předvánoční akci všechny knihy mezinárodního mistra a zkušeného trenéra Davida Kaňovského. Najdete je na tomto odkazu.


A také další akční knihy i šachové soupravy ve všech kategoriích našeho zboží. Ideální pro vánoční šachové nákupy!


Tipy na další užitečné nákupy:


Základy taktiky - Oblíbená kniha mezinárodního mistra Richarda Biolka staršího. Najdete v ní více než 600 diagramů, část z nich i s metodickými komentáři.


Šachové cvičebnice - Doporučujeme celou řadu šachových cvičebnic pro začátečníky, mírně pokročilé i pro zkušenější šachisty.


Zavřené hry I - Sbírka komentovaných partií na anglickou hru, Rétiho, dámské gambity a další. Dlouho nebyla skladem a nyní je zpátky v naší nabídce.


Koncovky - základní kurz - Tato učebnice základních pěšcových i figurových koncovek je základním učebním materiálem pro výuku končících her. Neměla by chybět v žádné knihovničce!


V našem e-shopu můžete platit převodem / online kartou, můžete si vybrat ze dvou způsobů doručení Česká pošta / Zásilkovna.


Těšíme se na Váš nákup v E-shopu My-Chess.