Šachové dárky od My-Chess potěší jako dárek, splní užitek jako motivace a dovedou zkrášlit šachové prostředí ve Vaší šachové učebně, v kroužku, škole, oddíle nebo jen tak doma.


Zdobí je obrázky od naší dvorní šachové ilustrátorky Vlasty Pospíšilové. Obrázkové motivy jsou veselé, pestře barevné a umí navodit tu správnou, hravou šachovou atmosféru :-)



Šachový hrneček


Keramický hrneček potištěný šachovým obrázkem od Vlasty Pospíšilové, jejíž ilustrace znáte z Šachových cvičebnic 1. - 7. díl. Tento hrneček je kouzelný a pomůže vám nejen při šachové partii, ale i při samotném šachovém tréninku.


Šachový hrneček najdete v našem eshopu na tomto odkazu.


Šachová klíčenka


Lehká praktická klíčenka s kovovým kroužkem. Z obou stran klíčenku zdobí veselý šachový obrázek krále od Vlasty Pospíšilové. Mějte klíče vždy pohromadě na enegantní klíčence se šachovým motivem.


Klíčenku najdete v eshopu My-Chess na tomto odkazu.


Modré tričko pro děti


Modré bavlněné unisex tričko potištěné obrázkem Vlasty Pospíšilové, jejíž ilustrace znáte z Šachových cvičebnic 1. - 7. díl. Toto tričko zaručí nejen příjemný pocit z nošení, ale i bezkonkurenční originálnost v šachové komunitě.


Tričko je dostupné ve dvou velikostech: pro děti ve věku 9-11 let (výška postavy 134-146 cm) a pro děti ve věku 12-14 let (výška postavy 152-164 cm).


Zelené tričko pro děti


Zelené bavlněné unisex tričko s veselým šachovým obrázkem. Stejný motiv jako na modrém tričku, jen jiná barva.


Také v zelené barvě je tričko dostupné ve dvou velikostech: pro děti ve věku 9-11 let (výška postavy 134-146 cm) a pro děti ve věku 12-14 let (výška postavy 152-164 cm).


Figurkové samolepky


Platíčko deseti samolepek s různými šachovými figurkami - Králem, Dámou, Věží, Střelcem, Jezdcem nebo Pěšcem. Samolepky jsou na příjemném matném materiálu, skvěle lepí a ještě lépe vypadají!


Samolepky se výborně se hodí jako odměny dětem na trénincích, za splněné šachové úkoly, na označování sešitů či jiných předmětů. Anebo jen tak pro štěstí a pro radost :-)


Samolepky Jezdec


Na tomto obrázku vidíme detailně zachycené platíčko samolepek s Jezdcem. Na každém platíčku je deset samolepek. Krásné barevné obrázky!


V sekci Ostatní zboží najdete i řadu dalších šachových dárků, jakými jsou šachové ponožky či další různorodé šachové samolepky.


Budeme rádi, když Vás naše nové produkty potěší. Buďte vítání do našeho eshopu My-Chess! Nákupem zboží v našem eshopu si nejen uděláte radost, ale také podpoříte další vývoj výukového systému My-Chess.