Zveme Vás na zajímavé akce v našem šachovém e-shopu. Nakupte výhodně šachové knihy, cvičebnice či šachové soupravy a zároveň svým nákupem podpořte naše šachové projekty :-)


Výhodné akce na jednotlivé knihy můžete kombinovat i s tradičními množstevními slevami:


  • od 1000 Kč poštovné zdarma
  • od 2000 Kč 10% sleva
  • od 3000 Kč 20% sleva


Akční nabídky za výhodnou cenu:


Paul Morphy - Sada dvou knih maďarského velmistra Gézy Maróczyho za zvýhodněnou cenu, místo 600 Kč zaplatíte pouze 385 Kč a navíc získáte poštovné a balné zdarma na celou objednávku.


Malé představení šachových kouzel - Cvičebnice a učebnice v jednom, určená pro úplné začátečníky. Ideální začátek pro první šachové krůčky!


Šachová cvičebnice, 7. díl - Barevná cvičebnice se spoustou veselých obrázků a velkým množstvím procvičování, která patří k doporučeným materiálům projektu Šachy do škol.


Plán v šachové partii - Učebnice strategie pro středně pokročilé hráče z autorské dílny mezinárodního mistra Richarda Biolka.


Rubinsteinovy šachové perly - V komentované sbírce Hanse Kmocha najdeme 100 podrobně a zároveň poutavě komentovaných Rubinsteinových partií.


Můj zápas s Capablancou, Zápas Lasker-Schlechter - V první části knihy Lasker popisuje svůj zápas s Capablancou. Druhá část knihy je věnována zápasu Lasker-Schlechter s pečlivými Capablancovými komentáři.


Turnajové knihy - Sada čtyř knih o slavných turnajích první poloviny dvacátého století. V mimořádné slevové akci za výhodnou cenu - místo 1100 Kč nyní jen 585 Kč, navíc poštovné a balné zdarma na celou objednávku.


Šachy Olympic - Olympijská dřevěná šachová sada ruční výroby. Design vychází z klasické šachové sady Staunton. Figurky je možné uschovat do zavíracího pouzdra uvnitř šachovnice.


Nově jsme připravili několik dárkových předmětů pro šachové fanoušky - hrnečky, klíčenky, šachová trička, figurkové samolepky. Najdete je na tomto odkazu.


A také další akční knihy i šachové soupravy ve všech kategoriích našeho zboží.


Tipy na další užitečné nákupy:


Šachy a cvičebnice - Zvýhodněná sada dvou šachových cvičebnic a kvalitní šachové soupravy za velmi výhodnou cenu. Ideální balíček pro nové zájemce o šachy!


Metodická příručka pro učitele a trenéry šachu - Základní metodický materiál pro výuku začátečníků, určený především pro učitele a trenéry. Tvoří jeden celek s Šachovými cvičebnicemi 1. - 7. díl a se Sbírkou šachových úloh.


Mistři šachovnice - Vrcholné dílo vynikajícího hráče i šachového publicisty Richarda Rétiho. Nabízí vyváženou kombinaci komentovaných partií a čtivých textů o velikánech šachové historie.


Velký DGT Box s hodinami - Sada obsahuje skládací šachovnici, velmi kvalitní plastové figury a digitální šachové hodiny. Velmi vhodné pro trénování nebo na cesty.


V našem e-shopu můžete platit převodem / online kartou, můžete si vybrat ze dvou způsobů doručení Česká pošta / Zásilkovna.


Těšíme se na Váš nákup v E-shopu My-Chess.