Od 1. září budou některé funkce pouze v placeném režimu. Část funkcí zůstane nadále dostupná všem (šachopedie, procvičování, soutěž Šachy do škol, články a další).


Některé funkce budou přístupné jen pro placené uživatele My-Chess Premium (například výukové lekce, herní měny, sběratelské kartičky, úkoly a výzvy).


Nákupem licencí My-Chess Premium podpoříte provoz a další rozvoj systému My-Chess. Věřím, že tuto změnu přijmete v dobrém a nadále budete náš systém využívat.


Možnost platby se odemkne od 1. září ráno a nákup bude probíhat platební kartou. Měsíční členství bude stát 100 Kč, výhodnější roční členství 600 Kč.


Od nového školního roku se stáváme oficiální výukovou platformou Šachového svazu České republiky. Ve spolupráci s ním jsme pro školy zapojené v projektu Šachy do škol a pro šachové oddíly připravili výrazně zvýhodněnou nabídku prémiového členství.


Kromě toho připravujeme řadu zajímavých novinek. Nové výukové lekce a procvičovací testy, sérii článků o využívání My-Chess, nový ročník soutěže Šachy do škol a další.


Novinky máme také v našem šachovém eshopu, například v kategorii šachových cvičebnic.


Těšíme se na další potkávání v našem výukovém prostředí! :-)