Publikace Učíme se šachy kombinuje vysvětlování základních šachových pravidel a principů (šachovnice, pohyb jednotlivých figur, šach, mat, tři části šachové partie) a jednoduché procvičovací hry na daná témata.


Včetně oboustranné barevné obálky má 16 stran formátu A4. Barevné obrázky, řadu diagramů a cvičení, vysvětlení základních pravidel. Na každé stránce najdete také QR kód, který Vás zavede na procvičování probíraného tématu v systému My-Chess.


Je to příjemné uvítání do kouzelného šachového světa! Jednoduše, názorně a ve dvanácti krátkých lekcích poznáte šachové figurky a základní pravidla. Získáte dobrý základ pro další zlepšování v naší královské hře.


Publikace je vhodná jako dárek pro nové zájemce o šachy, jako pomůcka pro rodiče malých šachistů, jako brožurka určená k rozdávání na náborových akcích do oddílů a kroužků či jako inspirace k šachové výuce začátečníků.


Současně s touto publikací vznikl i jednoduchý web Učíme se šachy, který nabízí rozcestník na základní aktivity kolem šachu od tréninku, přes hraní až po registraci do oddílů či tréninků.


Publikaci můžete zakoupit v našem eshopu v sekci se šachovými cvičebnicemi.


Přejeme Vám šťastnou šachovou cestu započatou u této drobné publikace!