Zveme Vás na zajímavé akce v našem šachovém e-shopu. Nakupte výhodně šachové knihy, cvičebnice či šachové soupravy a zároveň svým nákupem podpořte naše šachové projekty.


Výhodné akce na jednotlivé knihy můžete kombinovat i s tradičními množstevními slevami:


  • od 1000 Kč poštovné zdarma
  • od 2000 Kč 10% sleva
  • od 3000 Kč 20% sleva


Na předvánoční období jsme připravili bohatou nadílku zajímavých akcí. Níže uvádíme několik z nich, na další se můžete podívat přímo v eshopu.



Cvičebnice, tréninkové příručky a dárky:


Metodická příručka pro učitele a trenéry šachu - Základní metodický materiál pro výuku začátečníků, určený především pro učitele a trenéry. Tvoří jeden celek s Šachovými cvičebnicemi 1. - 7. díl a se Sbírkou šachových úloh.


Malé představení šachových kouzel - Cvičebnice a učebnice v jednom, určená pro úplné začátečníky. Ideální začátek pro první šachové krůčky!


Šachová cvičebnice, 5. díl - Barevná cvičebnice se spoustou veselých obrázků a velkým množstvím procvičování, která patří k doporučeným materiálům projektu Šachy do škol. V akci je tentokrát 5. díl cvičebnice, ale najdete u nás všechny díly.


Učíme se šachy - Tato útlá brožurka je vynikající pro nábor do šachových oddílů a kroužků, pro vysvětlení základních pravidel dětem i dospělým.


Do akční nabídky jsme zařadili také šachová trička, hrnečky a klíčenky. Všechno najdete v sekci Ostatní zboží.



Knihy Richarda Biolka a Davida Kaňovského:


Základy taktiky - Do akční slevy jsme přidali jednu z nejoblibenějších knih mezinárodního mistra R.Biolka. Jejím studiem položíte skvělý základ svých kombinačních dovedností! Nyní jen za 175 Kč.


Základy strategie - Aby to nebylo líto ani stratégům, tak v předvánoční akci i tato skvělá učebnice. Kniha je užitečná jak pro samostudium, tak pro trenéry. Nyní pouze za 190 Kč.


Šachový diář aneb šachy hrou - Milá a zároveň poučná knížka od autorů D.Kaňovského a K.Steinové, v předvánoční akci jen za 198 Kč.


Učíme se od mistrů - Další super kniha D.Kaňovského obsahuje 20 partií od 16 mistrů světa a 4 dalších vybraných hráčů, kteří měli k tomuto titulu velice blízko. Dobrá i jako náhled do šachové historie, nyní jen za 207 Kč.


Koncovky - základní kurz - Tato učebnice základních pěšcových i figurových koncovek je základním učebním materiálem pro výuku končících her. Neměla by chybět v žádné knihovničce!


Knížky o zápasech o titul mistra světa - Carlsen vs. Caruana, Carlsen vs. Nepo, Nepo vs. Ding. Komentované všechny partie ze zápasů, zajímavosti, myšlenky soupeřů.


Na předvánoční období jsme do akční nabídky zařadili spoustu dalších knih těchto autorů! Najdete v sekci Další šachové knihy.



Šachová klasika:


Mistři šachovnice - Vrcholné dílo vynikajícího hráče i šachového publicisty Richarda Rétiho. Nabízí vyváženou kombinaci komentovaných partií a čtivých textů o velikánech šachové historie.


Turnajové knihy - Jako akční tip na vánoční dárek přinášíme sbírky komentovaných partií od autorů Aljechina a Laskera z turnajů Petrohrad 1909, New York 1924, New York 1927 a Nottingham 1936.


Setkání s legendou - Sbírky komentovaných partií Paula Morphyho - 1. část a 2. část v mimořádné předvánoční akci.


Učebnice šachu - Vynikající učebnice šachu od třetího mistra světa Josého Raúla Capablancy. Vysvětluje základy šachů od pravidel, přes důležité zákonitosti až po užitečné praktické rady.


Nejlepší partie 1924-33 - Sbírka komentovaných partií čtvrtého mistra světa Alexandra Aljechina z období, kdy se dostal na úplný vrchol. Učte se přímo od mistra!


Můj zápas s Capablancou, Zápas Lasker-Schlechter - V první části knihy Lasker popisuje svůj zápas s Capablancou. Druhá část knihy je věnována zápasu Lasker-Schlechter s pečlivými Capablancovými komentáři.


Řadu dalších akčních tipů najdete v sekci Šachová klasika.



Zvýhodněné sady knih:


Paul Morphy - Sada dvou knih maďarského velmistra Gézy Maróczyho za zvýhodněnou cenu, místo 600 Kč zaplatíte pouze 330 Kč a navíc získáte poštovné a balné zdarma na celou objednávku.


Aljechinovy Nejlepší partie - Sada pěti knih Alexandra Aljechina za zvýhodněnou cenu. V mimořádné akci ušetříte 780 Kč a zaplatíte pouze 720 Kč za všech pět knih dohromady.


Turnajové knihy - Sada čtyř knih o slavných turnajích první poloviny dvacátého století. V mimořádné slevové akci za výhodnou cenu - místo 1100 Kč nyní jen 540 Kč, navíc poštovné a balné zdarma na celou objednávku.


Šachy a cvičebnice - Zvýhodněná sada dvou šachových cvičebnic a kvalitní šachové soupravy za velmi výhodnou cenu. Ideální balíček pro nové zájemce o šachy!



V našem e-shopu můžete platit převodem / online kartou, můžete si vybrat ze dvou způsobů doručení Česká pošta / Zásilkovna.


Těšíme se na Váš nákup v E-shopu My-Chess.