Zveme Vás na zajímavé akce v našem šachovém e-shopu. Nakupte výhodně šachové knihy, cvičebnice či šachové soupravy a zároveň svým nákupem podpořte naše šachové projekty.


Výhodné akce na jednotlivé knihy můžete kombinovat i s tradičními množstevními slevami:


  • od 1000 Kč poštovné zdarma
  • od 2000 Kč 10% sleva
  • od 3000 Kč 20% sleva


Na měsíc duben jsme připravili bohatou nabídku zajímavých akcí. Níže uvádíme několik z nich, na další se můžete podívat přímo v eshopu.



Cvičebnice, tréninkové příručky a dárky:


Metodická příručka pro učitele a trenéry šachu - Základní metodický materiál pro výuku začátečníků, určený především pro učitele a trenéry. Tvoří jeden celek s Šachovými cvičebnicemi 1. - 7. díl a se Sbírkou šachových úloh.


Šachová cvičebnice, 5. díl - Barevná cvičebnice se spoustou veselých obrázků a velkým množstvím procvičování, která patří k doporučeným materiálům projektu Šachy do škol. V akci je tentokrát 5. díl cvičebnice, ale najdete u nás všechny díly.


Učíme se šachy - Tato útlá brožurka je vynikající pro nábor do šachových oddílů a kroužků, pro vysvětlení základních pravidel dětem i dospělým.


Do akční nabídky jsme zařadili také šachová trička, hrnečky a klíčenky. Všechno najdete v sekci Ostatní zboží.



Knihy Richarda Biolka a Davida Kaňovského:


Základy strategie - Aby to nebylo líto ani stratégům, tak v předvánoční akci i tato skvělá učebnice. Kniha je užitečná jak pro samostudium, tak pro trenéry. Nyní pouze za 190 Kč.


Šachový diář aneb šachy hrou - Milá a zároveň poučná knížka od autorů D.Kaňovského a K.Steinové, v předvánoční akci jen za 198 Kč.


Koncovky - základní kurz - Tato učebnice základních pěšcových i figurových koncovek je základním učebním materiálem pro výuku končících her. Neměla by chybět v žádné knihovničce!


Knížky o zápasech o titul mistra světa - Carlsen vs. Caruana, Carlsen vs. Nepo, Nepo vs. Ding. Komentované všechny partie ze zápasů, zajímavosti, myšlenky soupeřů.


Na duben jsme do akční nabídky zařadili spoustu dalších knih těchto autorů! Najdete v sekci Další šachové knihy.



Šachová klasika:


Mistři šachovnice - Vrcholné dílo vynikajícího hráče i šachového publicisty Richarda Rétiho. Nabízí vyváženou kombinaci komentovaných partií a čtivých textů o velikánech šachové historie.


Turnajové knihy - Jako akční tip přinášíme sbírky komentovaných partií od autorů Aljechina a Laskera z turnajů Petrohrad 1909, New York 1924, New York 1927 a Nottingham 1936.


Setkání s legendou - Sbírky komentovaných partií Paula Morphyho - 1. část a 2. část v mimořádné předvánoční akci.


Učebnice šachu - Vynikající učebnice šachu od třetího mistra světa Josého Raúla Capablancy. Vysvětluje základy šachů od pravidel, přes důležité zákonitosti až po užitečné praktické rady.


Nejlepší partie 1924-33 - Sbírka komentovaných partií čtvrtého mistra světa Alexandra Aljechina z období, kdy se dostal na úplný vrchol. Učte se přímo od mistra!


Můj zápas s Capablancou, Zápas Lasker-Schlechter - V první části knihy Lasker popisuje svůj zápas s Capablancou. Druhá část knihy je věnována zápasu Lasker-Schlechter s pečlivými Capablancovými komentáři.


Řadu dalších akčních tipů najdete v sekci Šachová klasika.



Zvýhodněné sady knih:


Paul Morphy - Sada dvou knih maďarského velmistra Gézy Maróczyho za zvýhodněnou cenu, místo 600 Kč zaplatíte pouze 330 Kč a navíc získáte poštovné a balné zdarma na celou objednávku.


Aljechinovy Nejlepší partie - Sada pěti knih Alexandra Aljechina za zvýhodněnou cenu. V mimořádné akci ušetříte 780 Kč a zaplatíte pouze 720 Kč za všech pět knih dohromady.


Turnajové knihy - Sada čtyř knih o slavných turnajích první poloviny dvacátého století. V mimořádné slevové akci za výhodnou cenu - místo 1100 Kč nyní jen 540 Kč, navíc poštovné a balné zdarma na celou objednávku.



V našem e-shopu můžete platit převodem / online kartou, můžete si vybrat ze dvou způsobů doručení Česká pošta / Zásilkovna.


Těšíme se na Váš nákup v E-shopu My-Chess.